Nasterea lui Hristos Revine dar pentru cine ? . . .



De ce acest titlu ? Pentru ca Isus Hristos din nou doreste ca prin nasterea Lui oameni sa-l sarbatorasca pe El , sa-si aduca aminte de El dar din pacate multi oameni in perioada aceasta a sarbatorilor , uita cel mai important lucru uita de “Sarbatorit”.
Desi in societatea in care traim si in tara care traim ne numim Crestini doar cu numele pentru ca multi sarbatoresc pe Satan , prin locurile lui si printer ostasi demonici ai acestei lumii. Noua dragi mei nu ne ramane decat sa ne rugam in continuare pentru Romania pentru oameni de langa noi ca pana nu e prea tarziu sa-si aduca si ei aminte de cel pe care il sarbatoresc Eu si poate si Tu drag cititor, numele lui este Isus Hristos!



Magi au ajuns la locul unde era Isus s-a intamplat minunea un copil dragalas stand intr-o iesle mica plina cu paie si langa el doi oameni . . .
Locul unde s-a nascut Isus a fost un loc modest aratand prin aceasta ca El a venit in lume nu in casa parinteasca ci intr-un loc anume intr-un grajd oarecare plin cu fecale , miros greu , frig , Dar totus pe langa asta in El era inzestrat Puterea Divina a lui Dumnezeu . Si prin acest mod se remarca Smerenia lui Isus Hristos , asa si noi trebuie sa-i multumim ne-incetat nu doar cand se apropie sarbatoarea aceasta ci todeauna sa ne amintim ca s-a NASCUT a MURIT si a INVIAT  pentru Mine si pentru Tine dragul meu cititor , si doar a lui sa fie Gloria Slava Maretia , si a noastra sa fie Smerenia Pocainta Blandetea in veci vecilor prin puterea lui sa se faca toate ,Amin!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Pacate mici si Pacate mari

Mos Craciun impostorul cel mare...